Kari Ødegård Hommedal

(Kiropraktor)

Kari er utdannet kiropraktor i 2013 med mastergrad i kiropraktikk fra Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Hun kommer opprinnelig fra Vang i Valdres og har jobba i privatpraksis i Valdres både som medeier og eier av egen klinikk siden endt turnustjeneste i 2014.

 

Har nå starta opp hos Innherred Idrettsmedisin på Innherred Helsehus på Røstad.

 

Kari har alltid hatt et ønske om å arbeide med mennesker, og som kiropraktor får man lov til å møte mennesker i alle aldre og situasjoner.  Som kiropraktor ser man på heile bevegelsesapparatet, fra storetå til hode, noe som gjør at det aldri blir en kjedelig dag. Under utdanninga ble hun særlig interessert i å behandle barn og gravide, og dette er nå et sterkt interessefelt.

 

Kari er sertifisert kiropraktisk ekstremitetsbehandler (CCEP – Certified Chiropractic Extremity Practicioner) som betyr at hun har gjennomgått ekstra kursing med behandling av armer/skuldre/kne/føtter. Dette er en behandling av hele kroppen og er et verktøy for enkelt å diagnostisere og behandle skader som omfatter både nevrologiske og mekaniske behandlinger. Hun mener det er viktig å undersøke hele bevegelsesapparatet, også (eller kanskje særlig) om du kommer inn med smerter i rygg eller nakke.

 

Er primærkontakt med sykmeldingsrett, samt henvisningsrett til bildediagnostikk (MR, CT, røngten), til ortopedi/kirurgi og annen spesialistvurdering.

Spesielle interesseområder:

  • Spedbarn og barn
  • Gravide
  • Nakkeplager og hodepine
  • Ekstremiteter – albue, skulder, fot og -ankelproblem

Meny

Del